GANDAKAN SIMPANAN EMAS DIGITAL ANDA

PELABURAN | SIMPANAN | PAJAKAN EMAS DIGITAL ANDA

Cikgu Akin merupakan salah seorang Gold Consultant (Perunding), Tutorpreneur, Usahawan di bawah Group QM Wrich Gold di Syarikat Pembekal Emas di Malaysia, Quantum Metal.

Kami menyediakan produk emas premium 99.99% ke pasaran Malaysia termasuk, badan kerajaan, bank, institusi kewangan, peniaga dan peniaga individu.

Gandakan Aset Emas & Wang Simpanan anda sekaligus Mendapatkan Income Harian bersama kami! Peluang baik untuk menjadi Pioneer di Kawasan Anda. Daftar Sekarang!

Kenapa EMAS?

Website Emas Patuh Syariah (1)

Security-TRAC_HD-1980x1080px

Website Emas Patuh Syariah

Emas adalah instrumen yang bebas daripada sistem kewangan, Ianya sangat bernilai dan dijamin. Emas tidak boleh dicetak lebih dan tidak boleh disusutkan nilainya oleh mana-mana bank, dan tidak seperti mata wang kertas. Malahan, ia Mudah dibawa, fakta yang paling penting adalah emas boleh dimiliki oleh siapa pun tanpa mengira usia.

Kami menyediakan cara mudah untuk orang ramai untuk membeli Aset Emas digital. Emas digital yang dibeli adalah bersandarkan Emas Fizikal sebenar dan emas sebenar tersebut disimpan oleh Brinks Sebagai Rasmi Golds Bullion Vault. Emas disimpan di Brinks Singapore, 100% Dijamin dan diinsuranskan oleh Lloyd’s of London. Kami memastikan simpanan & pelaburan emas yang selamat dan mudah di kawal selia oleh web & apps di mana semua transaksi secara telus disahkan oleh pengguna tanpa sebarang gangguan.

Gold Asset Enhance (GAE) merupakan Produk Terbaik QM. Menggunakan instrumen kewangan, konsep Tawarruq. Modal hanya 10gm tetapi kita mendapat nilai 100gm (10gm + 90gm Pembiayaan QM) Keuntungan emas dikira dari nilai x10 dari simpanan emas anda (100gm). Jangan lepaskan peluang gandakan simpanan dan aset anda bersama Kami.

Simpanan Emas Mana Yang Sesuai Untuk Saya?

Jika anda ada anak-anak kecil, nak buat tabungan emas untuk mereka, jenis suka menyimpan sikit-sikit untuk diri sendiri atau keluarga, GSA cadangannya.

Jika anda adalah suri rumah, anak sulung yang tanggung adik-beradik, mempunyai tanggungan ramai tapi still berusaha nak saving juga, tapi perlukan duit untuk perbelanjaan harian, GCA cadangannya.

Jika anda adalah investor mode, nak invest dan gandakan aset yang ada miliki, nak dapat pulangan jangka sederhana / pendek (+-1 tahun), ada aset lebihan untuk melabur, GAE cadangannya.

Frequently Asked Question (FAQ)

GSA (Serendah RM10)

GCA (Min RM150, Cashback 85% : RM127.50)

GAE5x (RM110+/1 unit)

GAE10x (RM1,300-1,400+ /1 unit)

GSA (Tiada Upah Simpan)

GCA (Upah Simpan : 3.5% setahun )

GAE5x (Upah Simpan : 3.5% setahun) Dikenakan semasa terminate / jual emas

GAE10x (Upah Simpan : 3.5% setahun) Dikenakan semasa pembelian emas

Kita panggil ini sebagai Spread.

GSA : 7% Spread dikenakan

GCA : 7% Spread dikenakan

GAE5x : 4% Spread dikenakan

Gae10x : 3% Spread dikenakan

Boleh klik di pautan Berminat Daftar Emas untuk info lanjut dan pendaftaran.

Layari laman sesawang [cikguakin.com], facebook [Emas Patuh Syariah], instagram, youtube, tiktok dan Telegram : Cikgu Akin.

Pulihkan Ekonomi Anda Dengan Pelaburan Berganda 10X Emas