• mudahnya belajar akaun

    GRAB YOUR CHANCE!

    Daftar Sekarang!

Terima Kasih Mempercayai Kami

0

Ditubuhkan Sejak Tahun

0

Experienced Tutor Team

0

Satisfied Feedback

0

Modul Akaun Infografik

Tutor Training Certificate

TESTIMONI PELAJAR

Puan Aty Ibu Danish, SPM'20

Alhamdulillah first of all, saya ucapkan jutaan terima kasih pada Cikgu Akin atas pengajaran yg diberikan buat anak saya. Dari seorang yang kurang berkeyakinan dan kini boleh berinteraksi dan berikan pendapat tentang subjek akaun. Mudah faham dan boleh applykan apa yg dibelajar. Pengajaran very interaktif, conversation dua hala. Ini sangat membantu pemahaman subjek yg belajar.

Intan Rafeena SPM'20 Candidate

Saya tidaklah begitu minat subjek akaun sebab bagi saya ia rumit dan menyusahkan, tapi, atas bantuan cg Akin, makin hari saya makin fond dgn subjek ni. Ternyata subjek akaun bukanlah subjek yg rumit, ia perlukan pemahaman konsep yg mendalam je untuk mudahkan saya skor A subjek ini. Hence, sememangnya tunjuk ajar yg diberikan cg Akin sgt membantu, her simple and understandable approach definitely do helps me. Terima kasih cg, semoga lebih ramai orang dapat manfaat dgn tunjuk ajar cg.

Farhana SPM'20 Candidate

Belajar dengan Cikgu Akin best & I'm already In Love nak sambung tuition pula even dah habis haha! Senang faham term, step yang cikgu bagi sebab straight to the point tau ❤️ Plaing best sebab Cikgu Akin ada teknik2 rare yang make sense! Cikgu Akin ajar saya untuk faham bukan semata mata untuk jawab periksa hehe. All the best next batch🤲🏻

Aminah SPM'21 Candidate

Saya suka bila Cikgu guna Modul dalam Class. Hebat modul akaun Cikgu Akin. Memudahkan saya untuk ulangkaji balik topik yang lepas. Ebook yang mudah faham, warna-warni dan video penerangan yang sngat hebat. Lepas tengok Teknik 3K Cikgu, saya rasa lebih semangat nak belajar akaun. Sebab dengan gaya visual je saya dapat faham akaun. Thank you cikgu.

    FREE CHECKLIST!

    Saya Tingkatan 5 tapi masih LOST. Tak tahu nak mula study akaun dari mana? Rasa tak mampu nak continue!

    Nak tak Cikgu Akin bantu, tunjukkan jalan apa BASIC nak mula fokus dulu, sebelum SPM menjelma?

    freebies checklist akaun