Persoalan ni CA terima dari salah sorang kenalan CA yang berminat nak jadi tutorasbab selalu tengok Whatsapp status CA katanya. Tergoda juga nak […]
Permulaan bulan yang agak mencabar dan penuh dengan pelbagai emosi. Ini tentang bagaimana permulaan bagaimana menjadi tutor yang serius dalam tutoring. Menjadi seseorang […]
Dalam satu kelas, pelajar kita ada pelbagai tahap kemampuan. Sebagai pendidik, fasilitator, tutor mahu apa saja gelaran, kita perlu tahu apa dan bagaimana […]
Tak sangka Impian Pertama Tahun 2022 dah tercapai. Alhamdulillah! 2022 dimulakan dengan rezeki terima Award lepas dapat message “Congratulations on your achievement in […]
Ramai juga pendidik dan blogger yang baca posting baru-baru ni CA kongsi tutorial baru tentang Pinterest. Yes, Tutorial Tambah Pinterest Icon di Blog […]
Masih berbaki 5 hari lagi sebelum kita melangkah ke Tahun baru, 2022. Kalini rasa lebih nervous dari last year. Apa lah yang menanti […]