“Ya Allah, kurniakan aku kerjaya yang dapat memberikan aku pahala yang berterusan seperti mengalirnya air zam zam yang mengalir tanpa henti walaupun nanti aku dah tiada di dunia.” Rasa macam nak cari semula buku yang saya tulis berkenaan Submission Doa dulu. Doa ni dah dekat 13 tahun lepas. Masa tu tahun 2009. Dan Tingkatan 4 dah terfikir nak submit doa ni. Mungkin Allah dengar luahan hati saat itu. Dan Dia simpan jawapan tu dan buka jalan tu tepat pada saatnya. Alhamdulillah.

=====================================================================

Bersama dengan CMN Academy dari bulan April 2020. Pertama kali sama-sama turun padang join Ukhwah Day bersama dengan team. Tujuan utama lebih kepada untuk merapatkan hubungan sesama team.
Inshaa Allah 😀

Terima kasih meriahkan hari saya harini. Dan paling comel bila jumpa dengan adik kepada jiran yang dah lama kenal sejak Tahun 2. Rupanya adik kepada jiran tu adalah salah seorang team CMN Academy, Sazah Anumi – Team Quranic Vengers.

Akin : Anum dari mana tadi?
Anum : Kota Damansara. Cikgu Akin?
Akin : Eh, sama! Seksyen berapa?
Anum : Seksyen 6.
Akin : Eh, sama!
Anum : Saya dekat Jalan Cecawi.
Akin : Eh, sama lagi!
Anum : Yeke? Saya Blok Tanjung.
Akin : Eh sama! Tanjung berapa?
Anum : Tanjung 1.
Akin : Ya Allah. Sama! Tingkat berapa?
Anum : Tingkat 2.
Akin : Anum, sama lagi! Nombor rumah berapa?
Anum : Yeke? Tak ingat. Naik tangga tu yang ada kedai runcit. Dekat situ.
Akin : Sebelah kedai runcit tu ke?
Anum : Tak. Duduk situ lah.
Akin : Ina? Ina Fauzi? Misha?
Anum : Yee..
Sekian. My story today, rasanya kalau tak datang Ukhwah Day harini, tak kenal ni sampailah jumpa dekat rumah, mesti masing-masing terkejut 😃
=====================================================================
 
Balik Ukhwah Day di Bangi harini. Terus letak kepala di katil. Tiba-tiba tersebak dan tertidur.. Actually sakit kepala sampai tak perasan 3x masuk lane orang masa driving tadi 🙈
Cerita tentang perancangan ni. Saya antara yang susah nak kongsi perancangan sendiri tu, atas sebab takut kecewa dengan result yang kurang mencapai KPI. Tapi, inshaaAllah lepas dapat guide dari Coach Mohd Noor (CMN), inshaa Allah dalam proses memperbaiki diri ke arah kurangkan terlalu detail dalam pengurusan.

InshaaAllah, perasaan tu… Rasa lega sangat bila dapat share face to face apa isu, masalah, pendapat, planning, apa nak upgrade dan apa nak improve dengan coach Mohd Noor Mohd Tahir. Terimakasih! Tak sempurna pun lagi.. But, i’ll try to love the ketidaksempurnaan tu. Saya janji utk cuba InshaaAllah ❤️

InshaaAllah, soon Membership Funtastic Akaun dalam pembikinan.. Doa kan saya dpt menyumbang sesuatu utk dipulangkan semula pada masyarakat..

Buat pelajar yang berminat untuk menyertai Membership Funtastic Prinsip Akaun selama 1 bulan. Boleh pm team di bawah dengan kod <Nak Join MFA> . PERCUMA kepada 50 pelajar terawal saja !

 
CMN Academy Petaling Jaya
Whatsapp : Nak Join MFA

No Response Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apa Kata Adik Husna?
Apa Kata Adik Aminah?
Apakah The Baesic Kit?
YOUR INTEREST
ARCHIVES