Ada ke cara untuk mahir basic Prinsip Akaun ni? Alhamdulillah. Malam tadi adalah pengalaman manis saya live di Page Tutor Profesional Malaysia bersama team CMN. Sebenarnya ini adalah live saya yang kedua kalinya. Yang pertama kali adalah ketika bulan puasa, masa tu kurang jadi atas sebab masalah teknikal.
 
Ramai juga pelajar yang join bersama. Alhamdulillah. Rajin tanya soalan. Ada soalan yang aras tinggi juga nak jawab. Tapi, alhamdulillah boleh jawab sebab tiba-tiba teringat research yang Akin pernah baca satu masa dulu. Masa zaman study.
 
Ya Ampun. Berguna juga ilmu yang dah lama belajar dulu.
 
So, ya.. Inilah 3 Rahsia untuk mahir asas Akaun. Ini yang saya pernah kongsikan dengan student Funtastic Prinsip Akaun 2020 dulu. 2 student yang direct message minta saya explain dengan lebih lanjut tentang 3 rahsia ini. Punya berperang dengan masa untuk menghasilkan satu artikel khas bagi menjawab permintaan students ni.
 
But, end up. Perancangan Allah lebih baik dan terancang. Saya explain terus 3 Rahsia Mahir Akaun kepada 3 Strategi Padu Nak Genius Akaun dalam sesi Live.
 
Dalam ni juga saya highlight ada beberapa BONUS yang dishare untuk student SPM apply before menghadapi peperiksaan besar.
 
A special thanks to the CMN team.
 
Yang sentiasa ada untuk tegur, bagi nasihat, pesan, bebel dan berkongsi apa yang mereka tahu. Terimakasih atas pengalaman dan peluang ini.
 
Inshaa Allah saya masih dalam proses belajar perkara baru dalam penyampaian. Semoga urusan kita semua dipermudahkan. Ameen 🙂

================================

.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apa Kata Adik Husna?
Apa Kata Adik Aminah?
Apakah The Baesic Kit?
YOUR INTEREST
ARCHIVES