Ramai student suka explore tentang ilmu, suka belajar dan rajin belajar. Tapi, tak dinafikan ramai juga pelajar yang overwhelmed. Mula rasa drain dan […]
Menjadi seorang student memang tak boleh lari daripada cabaran-cabaran dan isu-isu tersendiri lebih-lebih lagi di zaman pandemic yang melanda negara, kaedah pembelajaran secara […]
Mesti masa kau orang rasa down atau rasa macam tak nak sambung lagi nak buat kerja sekolah tu atau rasa bosan nak belajar […]
5 Persediaan Pelajar Sebelum Hadapi Peperiksaan | Biasa tak korang rasa stres sebelum hari peperiksaan?Mesti ada kan? Dan ianya memang selalu terjadi, betul? […]
3 Tip Urus Masa Belajar Online | Kita sedia maklum bahawa ramai pelajar yang dah terbiasa dengan kelas offline dan agak skeptikal dengan […]
Yakin Seimbang! Dengan Teknik 3K |Ā Pada yang masih belum mendapatkanĀ E-Book Santainya Belajar Akaun Dengan Aktiviti. Boleh dapat kan secaraĀ PERCUMAĀ diĀ LINK INI. Hanya Terhad kepadaĀ 50Ā yang […]
Apa Kata Adik Husna?
Apa Kata Adik Aminah?
Apakah The Baesic Kit?
YOUR INTEREST
ARCHIVES