Jika korang adalah salah seorang daripada pelajar separuh masa yang dah bekerja, korang boleh gunakan duit hasil bekerja sendiri. Tapi, kalau still pening […]
Setiap tahun ramai lepasan SPM yang berlumba-lumba ingin memasuki universiti pilihan masing-masing kan? Agak-agaknya ramai tak readers yang berumur 18 tahun yang baru […]
Korang dah dapat result SPM ke tu? Tengah cari macam mana nak dapatkan Sijil LCCI ni? Dulu masa CA lepasan SPM batch 2010, […]
Pernah explore adakah kita termasuk dalam 3 ciri pelajar growth mindset ni? Tahukah kamu growth mindset ni boleh membantu diri kita untuk meningkatkan […]
Memang tak mudah untuk deal dan arrange masa dengan pelajar seorang ni. Dalam tak mudah pun akhirnya selesai juga kes dengan student Degree. […]
Ramai pelajar pm inbox Cikgu. Bertanya berkenaan posting tentang maksud 119 (GCE-O) dalam slip result spm ni?  Mari cikgu kongsikan serba sedikit berkenaan […]